![Salsa z awokado i kukurydzy](https://brandsitesplatform-res.cloudinary.com/image/fetch/w_1540,c_scale,q_auto:eco,f_auto,fl_lossy,dpr_1.0,e_sharpen:85/https://assets.brandplatform.generalmills.com%2F-%2Fmedia%2Fproject%2Fgmi%2Foldelpaso%2Foldelpaso-pl%2Foepp%2Frecipes%2Fsalsa-z-awokado-i-kukurydzy-hero.jpg%3Fw%3D800%26rev%3D68d3c8d124b045e382da5aa5045f9b0a 1540w)
Salsa z awokado i kukurydzy
Całkowity czas przygotowania
10 minut
Porcje
8
Składników
7
Składników
- 1 słoik (226 g) Łagodna Salsa Thick 'n Chunky Old El Paso™
- 1 średnie awokado obrane, bez pestki i posiekane
- 1 puszka (325g) słodkiej kukurydzy, odcedzona
- 1 czerwona papryka, posiekana
- 1 zielona papryka, posiekana
- 1 mała garść kolendry
- 1 paczka Oryginalnych Nachips ™ Old El Paso™
Przepis
- Mieszaj salsę, awokado, słodką kukurydzę, papryki i kolendrę.
- Podawaj z chipsami tortilla.
Rady ekspertów
- Do smaku możesz dodać sok z limonki.
- Możesz podostrzyć dodając 1 poszatkowaną czerwoną papryczkę chilli do salsy.